Zomerkamp: een groot avontuur!


Mijn eigen zomerkamp herinner ik me nog goed. Spannend, zonder ouders. Ik had heimwee. Maar al snel maakte die plaats voor een hoop lol. Een groot avontuur buiten op een boerderij, met levend stratego en een doolhof! Ik was 8 denk ik. Het verraste me dat kinderen al vanaf 5 jaar op zomerkamp kunnen. En t/m 16 jaar. Heb jij zo’n jonge avonturier in huis? Dan is een zomerkamp met Club Adventure wel wat! 


Op zomerkamp in Nederland of België

Je kids kunnen 4 of 7 dagen op zomerkamp op twee mooie eigen locaties van Club Adventure, midden in de natuur. In Overasselt (nabij Nijmegen) en Oldebroek (nabij Zwolle). Maar een actief zomerkamp in de Belgische Ardennen kan ook, voor kinderen van 13 t/m 16 jaar. Voor iedere leeftijdscategorie is er een passend zomerkamp:

 1. Van 5 t/m 8 jaar Waarschijnlijk is het de eerste keer dat je kind zonder jou op zomerkamp gaat. Daarom zorgt Club Adventure ervoor dat je kind snel nieuwe vriendjes maakt en zich thuis voelt. Dan kan de pret beginnen, die in het teken staat van buitenactiviteiten in de natuur.

 2. Van 8 t/m 10 jaar Je kind gaat jong op vakantie zonder jou, maar mét nieuwe vrienden. Voor een vakantieweek die bij je kind past, met een gevarieerd programma. Voor elk wat wils. 

 3. Van 10 t/m 13 jaar Je kind gaat zelfstandig op zomerkamp om er samen met leeftijdsgenoten een uitdagende en gezellige week van te maken. Er is een ruim aanbod met verschillende vakantiekampen vol actie of uitdaging.

 4. Van 13 t/m 16 jaar Deze doorgewinterde avonturiers kunnen in Nederland op kamp, maar ook in de Belgische Ardennen. Voor uitdagende buitensporten in een prachtige omgeving.


Op elke leeftijdsgroep is het zomerkamp goed afgestemd. Zo krijgen de jongste deelnemers elke dag een belmoment en krijg jij alle avonturen mee via een dagboekje en fotoalbum. De oudere kinderen krijgen een spannende mix aan uitdagende activiteiten en genoeg ontspanning. Welk kamp je ook kiest, Club Adventure geeft het vertrouwen dat je kind in goede handen is. De organisatie werkt met de beste veiligheidssystemen en mensen en luistert goed naar jouw wensen en die van je kind. En wat fijn is, is dat je eerst samen sfeer kan komen proeven!

Sfeer proeven? Bezoek de open dagen


Tijdens de open dagen kun je sfeer proeven, de mensen van Club Adventure ontmoeten en wat leuke activiteiten doen. Dat kan al op aanstaande maandag 17 april 2017 (2e paasdag) in Overasselt of maandag 5 juni 2017 (2e pinksterdag) in Oldebroek. Je kunt je daarvoor aanmelden via de website van Club Adventure.

#clubadventure #zomerkamp #zomervakantie

Schrijf je in

Volg ons!

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.