1 maand Nieuw Zeeland

Intussen zijn we al weer zo’n 1,5 maand op wereldreis en wat is het geweldig tot nu toe! Na 5 dagen Hong Kong zijn we met een camper door Nieuw Zeeland gaan reizen. Wat mij betreft hét land om met kinderen te bereizen. Veilig, prachtig en afwisselend!

Het mooiste van alles is de tijd die we hebben als gezin. Ik geniet er enorm van dat even helemaal niks moet en alles mag. Ik heb dan ook besloten om de blogs over onze reis pas na afloop te schrijven. Ik wil me even niet bezig houden met het moeten posten van berichten en nadenken over teksten en foto’s. Het blijft dus voorlopig nog even rustig op deze site 🙂

Aangezien mijn zoontje blogs maakt voor zijn klas, wil ik deze wel alvast graag met jullie delen. Hierbij de highlights van het Noordereiland!

https://youtu.be/jx08aDXCdV8

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.