Weekendje weg op Buitenhof de Leistert

Wanneer ik een weekendje weg plan, zoek ik meestal iets waar ik de omgeving niet ken en het liefst niet al te dicht bij huis. Voor mij voelt het dan meer als “vakantie”. Slaat natuurlijk helemaal nergens op en dat werd onlangs maar weer eens bewezen tijdens een weekendje op Buitenhof de Leistert in Roggel. Hier was zóveel te doen dat we het park niet af zijn geweest…

Samen met mijn moeder en alle kleinkinderen (4 in de leeftijd van 1,5 tot 6) boekte ik een 6-persoons lodge op het camping gedeelte. Een gloednieuwe lodge zo bleek toen we aankwamen met daarin 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkamer met keukentje. De Leistert ligt op een half uurtje rijden van mijn ouders en mijn moeder kende de camping dan ook nog uit haar kindertijd (er was alleen wel heeeeeel veel veranderd volgens haar 😉 )

De accommodatie

De lodge ligt, samen met andere 4 en 6 persoons huisjes, op een speelveldje met in het midden een houten speeltoestel. Het fijne daarvan is dat we sochtends de deuren konden openzetten en de kinderen meteen gingen spelen met kinderen uit de andere huisjes. Doordat ze letterlijk ‘voor de deur’ speelden konden we ze gemakkelijk in de gaten houden. Er zijn ook een aantal 4 persoons lodges die niet op dit veldje liggen maar als je de keuze hebt, zou ik zeker voor 1 van de huisje op het speelveldje kiezen.

Activiteiten

Op Buitenhof de Leistert hoeven kinderen zich echt geen moment te vervelen. Los van een uitgebreid animatieprogramma, is er ook een indoor speeltoestel, een bowlingbaan, tropisch zwembad met glijbanen, buitenzwembad en een hele grote speeltuin met zwemvijver.

De omgeving

Buitenhof de Leistert ligt in het noorden van Limburg in het kleine plaatsje Roggel. In de buurt van het park liggen verschillende natuurparken die perfect zijn voor een leuke fiets- of wandeltocht. Bij de receptie bevindt zich een touchscreen met toeristische informatie over de omgeving. Je kunt hier zelf je eigen fiets- en wandelroutes uitprinten.

Naast natuur zijn er in de omgeving ook verschillende leuke dorpen en steden en niet te vergeten; Toverland en Designer Outlet Roermond! Op de website van de Leistert vind je een overzicht met leuke uitstapjes en bij de receptie kunnen ze je ter plekke adviseren.

Bungalowpark

Naast de camping heeft de Leistert ook een prachtig bungalowpark. Dit ruim opgezette vakantiepark heeft authentieke vakantieboerderijen met daartussen verschillende speeltuintjes.

Heb je zelf zin gekregen in een vakantie of weekendje op Buitenhof de Leistert? Bezoek dan snel hun website met de mogelijkheden!

#vakantiepark #Limburg #weekendjeweg #kindvriendelijk #BuitenhofdeLeistert #Lodge

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.