Tips voor je (vakantie)verlanglijstje!

Gisteravond moest ik mijn verlanglijstje invullen voor de jaarlijkse surprise avond. Ik weet het hele jaar door wat ik graag wil hebben, totdat ik het daadwerkelijk moet invullen op mijn lijstje 🙂

Nu word ik sowieso blij van alles wat met reizen te maken heeft en kwam in mijn zoektocht een aantal gave (reis)gadgets tegen, die leuk zijn voor jezelf maar ook voor je kinderen.


Hierbij een aantal ideeën:


27 vakantiedagen (reis)kalender

Op de WC of in de keuken wegdromen over de volgende vakantie. Het kan met deze prachtige kalender. Reiskalender 2016 bevat tientallen concrete reistips en meer dan 150 schitterende full colour foto’s. Prijs: €11,99 Je koopt hem hier.

Katoenen tas ‘Colour your world’

Deze katoenen tas met wereldkaart is op zichzelf al leuk maar je kunt hem nóg leuker maken door de landen waar je geweest bent, in te kleuren. Ook leuk voor oudere kinderen! Prijs: €9,95 Je koopt hem hier.

Een scratch wereldkaart

Kras met je kinderen de landen open waar je al samen geweest bent! Een heel bijzondere wereldkaart waarbij voor ongeveer elk land één of meerdere speciale dingen zijn aangeduid die een bezoek waard zijn! De wereldkaart zelf is een kleurrijk geheel met veel illustraties. Prijs € 24,95. Je koopt hem hier.

50 Dingen om te doen in de Auto

Raken jouw kinderen ook altijd snel verveeld in de auto? Met deze 50 activiteitenkaarten in een doosje is dat verleden tijd. Kies een kaart en volg de instructies op de achterzijde. Ideaal voor op vakantie! Prijs €9,- Je koopt het spel hier.

The Lonely Planet Kids Travel Book

Dit prachtige boek beschrijft ieder land in de wereld met leuke feitjes over sport, wilde dieren en hoe de mensen er leven en wat ze eten. Met prachtige foto’s en illustraties komt ieder land tot leven voor je ogen. Het boek is (voorals nog) alleen verkrijgbaar in het Engels. Prijs: €18,49 Je koopt hem hier.

#reiscadeaus #Sinterklaas #verlanglijstje

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.