top of page

Op Cowboy avontuur in Terschuur!

Susanne (33) is mama van Julie (bijna 4) en Floris (1,5) en gastblogger op kidsopreis

Afgelopen weekend zijn wij met Julie en Floris naar Terschuur geweest en hebben in een echte Tipi geslapen bij Rio Grande Luxury Teepee. Gastheer en gastvrouw Robbert en Corine en hond Sam heetten ons welkom en boden ons een drankje aan in de winkel op hun ranch. De kinderen keken hun ogen uit met al die Cowboy- en Indianenspullen en ze raakten al snel beste maatjes met hond Sam, die geen genoeg kreeg van de bal brengen, zodat zij hem weer konden halen.


In de Tipi (die van Ralph Lauren schijn te zijn geweest) maakte Robbert een vuurtje voor ons, en buiten nog een kampvuur om op te bbq-en. Toen de kinderen lagen te slapen hebben we nog een paar uur met z’n tweetjes bij het kampvuur gezeten, totdat het echt te koud werd. De volgende dag stond er een ontbijt klaar buiten bij de Chuckwagon en daarna zijn we naar pretpark Julianatoren gegaan.


Het was heel rustig in het park en er waren veel attracties voor peuters, dus perfect voor onze kids. Het optreden van Woezel en Pip en de Meet en Greet was voor Julie het einde (Floris vind verkleedde mensen in hondenpakken vooral heel raar..). ’s Middags ontdekten we waarom het zo rustig was: noodweer Code Rood! We hebben in het restaurant een broodje gegeten terwijl de kinderen in de binnenspeeltuin speelden en toen een flinke sprint door de stortregen gemaakt met de buggy’s naar de auto. We kregen van de medewerkers tegoedbonnen vanwege het extreem slechte weer, dus de volgende dag zijn we nog maar een keer gegaan om de rest van het park te zien, erg attent. Terug in Terschuur stonden alle tipi’s er gelukkig nog en hadden Robbert en Corine onze spullen goed afgedekt zodat alles droog was gebleven: erg fijn!

Als tip gaven ze restaurant Texas Ribhouse: helemaal in het thema van ons weekend en ook nog eens heel gezellig en erg goed eten: van oesters tot dry aged meat en voor de kinderen cowboy-soep in een pannetje. Er kwam zelf nog een zingende cowboy met gitaar langs de tafels. We gingen helemaal blij naar huis en hebben echt genoten van ons weekend samen!

Voor meer info over Rio Grande Luxury Teepee kijk hier.

#Bijzonderovernachten #Gelderland #RioGrandeLuxeryTeepee #Tipitent

0 opmerkingen

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

bottom of page