Kindvriendelijk overnachten bij het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Mijn kids gaan het liefst 10 keer per jaar naar de Efteling. Omdat we relatief dichtbij wonen, gaan we al vaker dan de gemiddelde Nederlander maar “slapen bij de Efteling” was er nog nooit van gekomen. Totdat we een uitnoding kregen van het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel!


Het Guesthouse hotel is onlangs geopend en ligt op loopafstand (5 minuten) van de Efteling. Het hotel zit in een nieuw complex met verschillende winkels waaronder een AH (wat erg handig was aangezien wij nog snel even zonnebrand moesten kopen bij aankomst). Naast het hotel vind je een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Bij binnenkomst in het hotel proef je meteen de kindvriendelijkheid. Grote schommelbanken staan klaar in de hal voor het restaruant en met de lift of trap kom je uit bij de receptie. Hier stond een klein trapje waar onze kids meteen ijverig opklommen om in te checken 🙂

Naast de recpetie vind je een coffee corner en een bar. De coffee corner werkt met koffiemuntjes, zodat je zelf je eigen koffie kan halen. Kinderen kunnen met de muntjes een glas limonade halen. Bij de bar heb je ook een gezellige zithoek met speelgoed, spelletjes en (strip)boeken. Het grootse pluspunt vonden wij de binnenplaats die je vanuit de bar kunt bereiken. Op dit “groene dak” stonden gezellige houten zitjes en banken en was er vanalles te doen voor kids. Een schommel, glijbaan, speelhuisje en zelfs een kleine kas met plantjes.

Na een dagje Efteling was het vroegavond tijd om de kamer te gaan ontdekken. Als gezin met drie kinderen treffen wij niet vaak een kamer die ook echt is ingericht op 5 personen. Bij het Guesthouse hotel was dit zeker wel het geval! Een stapelbed met daaronder nog een extra uitschuifbaarbed en een groot twee-pesoonsbed zorgden dat wij alle 5 onze eigen slaapplek hadden. De kamer is klein maar super efficient ingericht. Bovenal was hij super schoon waar ik altijd wel erg blij van wordt 🙂

Omdat het een prachtige zomeravond was besloten we nog een drankje te gaan doen op de binnenplaats. Heerlijk om hier uit te rusten na een vermoeiend dagje Efteling! Moe maar voldaan vielen we daarna in slaap in de zachte bedden.

De volgende ochtend sloten we ons bezoek af met een heerlijk ontbijt in het restaurant van het hotel. Niet super uitgebreid maar wel met lekkere producten en prima koffie.

Met pijn in ons hart was het weer tijd om naar huis te gaan maar we komen hier zeker nog eens terug!
#Efteling #GuestHouseHotel #Kindvriendelijkhotel #Pretpark

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.