Kindvriendelijk hotel Bomonti

Op doorreis naar het warme Slovenië, besluiten we 2 nachten door te brengen in de buurt van het Playmobil Funpark in Zirndorf, Duitsland. We kiezen voor Hotel Bomonti in Oberasbach, dat maar op 1 km afstand van het park ligt. Door wegwerkzaamheden en drukte op de Nederlandse- en Duitse snelwegen komen we -4 uur later dan gepland- pas om 21.30 uur in het hotel aan. Gelukkig is er late check-in tot 22.30 uur.

Bij binnenkomst in Hotel Bomonti worden we verwelkomd door 2 levensgrote playmobil-figuren en krijgen de kinderen ieder een cadeautje. Even knutselen en het eerste playmobil-speeltje is binnen! Ze zijn de lange rit meteen vergeten. Het hotel is pas 1 jaar oud en dat is goed te zien, het ziet er sfeervol en netjes uit, piekfijn in orde. Het hotel heeft 51 kamers, allemaal voorzien van airco. Dat is fijn, want het is 28 graden!

Door het hele hotel ontvang je gratis wifi, dus deze mama kan ’s avonds nog even werken als de kinderen slapen 😉 We genieten ’s morgens van het uitgebreide ontbijtbuffet. Je kan zelfs een lunchpakket samenstellen vanaf het ontbijtbuffet. Voor € 2,50 kun je dit laten verpakken, handig om mee te nemen naar het Playmobil Funpark! Het hotel heeft geen uitgebreide keuken, maar wel een restaurant. Hier kun je de menukaart opvragen van een dichtbij gelegen restaurant. Het eten wordt dan binnen een half uur bezorgd in het restaurant van het hotel. In ons geval duurde dit 10 minuten. Ideaal!

Fijn vinden wij het dat het hotel gericht is op kinderen. De placemats zijn tevens kleurplaten en kleurpotloden worden meteen uitgedeeld in het restaurant. Het hotel ligt ideaal op de route richting Oostenrijk/Italië/Slovenië/Kroatië en kan dus perfect als overnachtingsadres fungeren. Bezoek dan gelijk nog even het geweldige Playmobil Funpark en de vakantie kan nu al niet meer stuk!

Ben je trouwens nog op zoek naar kindvriendelijke parkeerplaatsen langs de Duitse snelweg? Check dan deze blog!


#Bomonti #Duitsland #Kindvriendelijkhotel #PlaymobilFunPark

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.