Even voorstellen aan ‘onbepaalde tijd’ reiziger Ruby :-)

Ruby is tekstschrijver voor Kids op Reis en met een lichtelijk jaloerse blik lees ik vaak haar emails die afsluiten met “zonnige groetjes Ruby” en  “vriendelijke groeten uit Perth”.

Op regenachtige dag als vandaag, waarbij ik mijn koters af en toe achter het behang kan plakken, droom ik wel eens van het leven dat zij leidt en vraag me af hoe ze het allemaal aanpakt.

Ben je ook nieuwsgierig? Lees dan even mee!


Stel je even voor 🙂 :

Ik ben Ruby Kramer, 28 jaar en de wereld is mijn woonplaats 🙂

Wat trekt jou zo in “reizen”:

Om eerlijk te zijn heb ik geen idee waarom ik altijd deze drang naar reizen heb gehad. Als kind droomde ik er van om ontdekkingsreiziger te worden. Ik zag mijzelf op grote schepen, in tochten door jungles, zou hoge toppen van bergen beklimmen en ergens in een houten hut op de hei slapen. Mijn grootouders hebben veel gereisd, mijn eigen ouders hebben mij en mijn broertje altijd meegenomen naar andere landen (met name Europa). Ik vermoed dat we allemaal reisbloed hebben.


Hoe kom je aan inkomsten?

Op dit moment ben ik met een reis- en werkvisum in Australië, wat inhoud dat ik overal mag werken. Voor langdurig reizen is werken tijdens het reizen noodzakelijk. Mijn eerste jaar heb ik 7 maanden als jilleroo (cowgirl) en kok op een veehouderij in de Australische outback. Op dit moment werk ik als allround Vineyard assistent in Margaret River, waarbij ik verantwoordelijk ben voor diverse werkzaamheden in een wijngaard. Ook heb ik 8 maanden in Indonesië gereisd en werkte ik als freelance vertaler voor vakantiewebsites. In Nederland schreef ik jarenlang wekelijks artikelen over de nieuwste trends in winkelbeleving binnen de vrijetijdsector. En daarbij heb ik een zeer goed gelezen persoonlijk blog over mijn reisavonturen. Vanaf december 2015 heb ik besloten om mijn droom als fulltime freelance (reis)tekstschijfster waar te gaan maken in 2016.


Hoe lang wil je nog graag blijven reizen en als je ooit gaat “settelen” welk land heeft dan je voorkeur?

Ik ben voor onbepaalde tijd op reis. De wereld is dus volledig open voor mij! Ik heb geen voorkeur voor een bepaald land. Ik weet wel dat ik van warmte houd en grote open vlaktes. De Australische outback heeft een bijzondere plek in mijn hart, maar wie weet sta ik in Zuid-Afrika en denk ‘dit is het!’ of ontmoet ik de man van mijn dromen in Nigaracua. Een ding staat vast; met mijn toekomstig gezin wil ik blijven reizen, nieuwe culturen ontdekken en allerlei vreemde gerechten uitproberen!

Wil je Ruby volgen tijdens haar avonturen? Check dan haar blog https://rubybackpacking.wordpress.com

#tekstschrijver

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

© 2020 by Kids op Reis. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com