Een dag in Efteling Bosrijk

Als je je voeten niet meer voelt na dagen slenteren in de Efteling, of je hoofd nog tolt van de achtbanen, is een dag in Efteling Bosrijk blijven wel zo lekker. Want met het zwembad Badhuys, de leuke speeltuintjes en Klaas Vaak zijn er genoeg ingrediënten voor een ontspannen dagje in en rond je huisje of appartement. Wat kun je zoal doen op een dag in Efteling Bosrijk?

Een dag in Efteling Bosrijk

Op nog geen 10 minuten lopen vanaf attractiepark Efteling ligt het vakantiepark Efteling Bosrijk. De naam verraadt het al; middenin het groen tussen de bomen liggen huisjes, appartementen en groepsaccommodaties verspreid. Wat doe je op je rustdagje in Bosrijk?


Start met een ontbijtje in Bosrijk

Voor het ontbijt kun je alle kanten op in Bosrijk. Je kunt natuurlijk je eigen ontbijtje maken in je huisje of appartement. Wil je uit ontbijten, dan vind je in het Eethuys elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. En ontvang je liever je ontbijt aan de deur, dan bestel je je broodjes of een compleet ontbijt gewoon aan de receptie voor de volgende ochtend. Tip: in de ochtend kom je nog wel eens je favoriete Eftelingbewoners tegen bij het Poorthuys!


Zwem een ochtendje in Badhuys

Het Badhuys is een zwembad zoals de Efteling dat kan maken: geheel in stijl van Klaas Vaaks zandbrouwerij. Met ketels, emmers en ronde vormen is het een sfeervol en mooi zwembad; goed voor wat uurtjes waterpret. Er is een baby- en peuterbad en een groter bad van 1.30 meter diep. Voor vermoeide voetjes is er ook een whirlpool. Grappig: via verschillende pomphendels kun je water door de leidingen laten stromen en de emmers vullen, die boven het grote bad omkiepen!


Ga picknicken in het park

Zwemmen maakt hongerig; je kunt in het Eethuys lunchen, maar ook je eigen picknick samenstellen in het Kleyn Waerenhuys bij de receptie. In Bosrijk vind je vervolgens genoeg mooie plekjes waar je je kleedje kunt uitrollen. Bij slecht weer is je eigen huisje of appartement natuurlijk ook een heerlijke lunchplek.


Maak een wandeling(etje) door Bosrijk

Ook al zijn je voeten na een nachtje rust nog moe, een kleine wandeling door Efteling Bosrijk red je vast nog wel. Via de mooi aangelegde paden wandel je door het boomrijke park en kom je zo nu en dan een fraai speeltuintje tegen voor de kinderen. Langs de vijver, middenin het park, loopt het pad ook en zie je het zandkasteel van Klaas Vaak goed liggen.


Dineer in het Eethuys en sluit af met Klaas Vaak

Uit eten in het Eethuys is een aanrader. Op de kaart staan onder meer familiepannetjes die je gezellig samen kunt delen. Ook is er een kinderkaart met populaire kindergerechten én het Zandloper-ijsje: een ijsje dat kinderen zelf mogen versieren. In de avond komt Klaas Vaak met zijn zandkabouters langs om een verhaal te vertellen. En als dat nog niet genoeg is, vind je in je huisje of appartement een slaapmutsje en een verhalenboekje van Klaas Vaak. Da’s pas lekker dromen!

#weekend #Efteling #Pretpark #Nederland #bosrijk #vakantiehuis

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.