Dagje LEGO world met kids!

Om 10 uur lopen we in een stoet van mensen richting de jaarbeurs voor LEGO world. We hebben er erg veel zin in! Noah (net 5 geworden) is een echte LEGO fan. Vooral Ninjago vindt hij geweldig! Als we binnenkomen lopen we gelijk de rode ninja, Kai, tegen het lijf. Dus de dag is al geslaagd!

Via een heuse dierentuin lopen we de LEGO friends wereld in, waar geschikt wordt en glitter tattoos op je arm worden gezet, dus ook Yara (7) is al erg blij! Er is van alles te doen, buiten LEGO om. Op skelters, autootjes, shows, ninja cursussen, springkussens, maar ook een racebaan voor je eigen gemaakte auto’s van LEGO. Ook Duplo ontbreekt niet. In het star wars deel lopen we darth vader en star trooper tegen het lijf. Het blijft maar leuker en leuker worden! Hoeken waar je kan kleuren, parcours om te volgen waarmee je een heus diploma krijgt. We hebben eigenlijk niet eens tijd voor een kopje koffie. Bij alles wat we zien horen we alleen maar WAUW!! Noah mag toevallig aan het eind van de middag afzwemmen voor zijn B diploma dus hij mag wat uitzoeken in de LEGO winkel. Wat is er eigenlijk veel van LEGO als je dat zo allemaal bij elkaar ziet!

Dan nog even de bouwhoek in.  Tafels vol met legoblokjes waar het lijkt alsof sommige kinderen er al uren zitten. Wat een bouwwerken worden er gemaakt! Voordat we vertrekken komen we koning Willem-Alexander en prinses Maxima nog tegen het lijf en met een goodiebag lopen we boordevol verhalen weer richting onze uitgang. Wat een ontzettend leuk opgezet evenement!

#dagjeweg #eropuit #LEGOworld #Utrecht

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

© 2020 by Kids op Reis. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com