Corona dagboek week 4

Week 4 van de intelligente lockdown en dus week 4 van het ‘non-stop samen thuis’ zijn. En ik moet zeggen, het vergaat ons steeds beter. Bij Arjan is de extreme drukte qua werk er af en ik heb in mijn hoofd ook een relaxtere modus gevonden. Misschien heb ik de situatie wel gewoon wat meer geaccepteerd. Kortom, we cocoonen prima met z’n 5-en hier!


Het enige dat me nog in de weg zit, is mijn “reisgen”. Waar ik hoop dat het Corona virus onze deur voorbij gaat, is het reisvirus diep van binnen geworteld en kan ik het slechts onderdrukken met zelf opgelegde gedachten als “onze gezondheid is belangrijker dan reizen”. En ja, dat is feitelijk natuurlijk ook zo. Het voelt alleen van binnen als een soort gekke kriebel in mijn buik als ik er aan denk dat we deze zomervakantie misschien wel helemaal niet door Java en Bali kunnen reizen en dat het überhaupt maar de vraag is wanneer ik weer een vliegtuig van binnen zie. Ik weet het mensen, luxe problemen van de grootste categorie maar ik leef nou eenmaal zo lekker op alleen al de gedachte van een reis in het verschiet.Ondertussen blader ik lekker door alle reisfoto's op mijn telefoon van de afgelopen jaren en ga ik aankomende week eindelijk tijd maken om weer eens een reisverhaal op de website te zetten.


Verder ben ik deze week totaal vergeten om foto's te maken (niet dat we nou zoveel spannends beleeft hebben hoor 😉) dus hierbij een klein weekoverzicht:Op zondag genoten we van de eerste bloesem in onze perenbomen en de eerste BBQ van het jaar!
Omdat de vooruitzichten voor Pasen aan het begin van deze week niet zo gunstig leken om buiten te kunnen zitten, kwamen Opa en Oma op woensdagmiddag een paastaartje eten en eieren verstoppen in de tuin.


Thijmen zijn school "opdrachten" bestonden deze week uit op Berenjacht gaan in de buurt en rijmwoorden zoeken in huis (wijn/trein 😊)


Nina mocht kaartjes voor de opa's en oma's maken en wees ze voor de zekerheid nog even op de 1,5 meter 😉Fijn paasweekend allemaal en blijf gezond!!

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

© 2020 by Kids op Reis. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com