Chaos en afscheid

Onze wereldreis met kinderen gaat bijna beginnen en de afgelopen weken waren een rollercoaster van emoties. Een mengeling van laatste keren, afscheidsfeestjes, complete chaos in huis, zieke kids en kriebels voor wat komen gaat.

Laatste keren Heerlijk al die laatste keren. De laatste keer sport, de laatste zangles, de laatste dag school maken dat het avontuur echt dichtbij komt. Al die maanden zijn we er zo mee bezig maar nu begint pas het besef te komen dat we ook echt gaan. Vooral voor mezelf heel fijn om veel dingen af te ronden. Het voelt als een soort reset, even helemaal alles anders om er achter te komen wat ik nu echt wil. Al 12 jaar lang zorg ik met veel plezier voor mijn kids. Als we over 7 maanden terug komen gaat ook de jongste naar school en wordt het tijd voor weer echt iets voor mij. Wat dat precies is hoop ik in komende maanden te vinden.

Afscheidsfeestjes Een super gezellig etentje met mijn Ouderraad vriendjes en vriendinnetjes omdat ik daar na zoveel jaar mee stop (zij zijn er overigens van overtuigd dat ik na de reis weer gewoon terug kom 😉 ) Ik kreeg een doos mee met van iedereen 5 rolletjes met daarop een spreuk of wens voor de toekomst. Wat een super leuk idee! En wat een feest om er steeds één te lezen. Een van mijn favoriete briefjes…’Believe in your dreams, they were given to you for a reason’. (En dan niet die droom dat ik zwetend wakker wordt, omdat mijn man alle verhuisdozen mee had genomen naar Ijsland ipv de koffer) Een hele leuke bbq bij het bedrijf van mijn man georganiseerd door zijn personeel. Zo leuk om te zien wat een heerlijke groep mensen hij daar heeft. Hun enthousiasme en passie zorgt dat ook hij met een gerust hart weg kan. En dan ons eigen afscheidsfeestje met familie en vrienden. Op een stralende zaterdagmiddag (na een week regen) waren er wel 50 volwassenen en 50 kids bij ons op het veld. Wat super lief dat iedereen speciaal voor ons kwam. En waar ik eerst dacht er super emotioneel van te worden, besloot ik tijdens het feest dat ik het afscheid met iedereen luchtig ga houden. En zoals mijn lieve vriendinnetje zei, ik ga me gewoon heel erg verheugen op de dag dat je over 7 maanden weer terug bent. Kijk hoe leuk is dat!


If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough…. Onze dromen zijn dus zeker groot genoeg want af en toe grijpt de angst mij bij mijn keel. Zal alles goed gaan, zullen de kids het leuk vinden, komen we geen gevaarlijke dingen tegen, wat zullen andere mensen wel niet van ons denken… Maar dan is daar mijn altijd nuchtere man die mij binnen no time weer uit mijn ik-denk-teveel-na-vrouwenmodus haalt. We zijn nu al een top team 😉

Mijn oudste zei van de week, mam je maakt je overal veel te druk over…Ok reality check…De kinderen hebben er gewoon mega veel zin in en zijn er al helemaal klaar voor. Het thema van onze reis is dus loslaten en vooral genieten!

Myrena en haar man zijn op wereldreis met kinderen . Nieuwsgierig naar haar gezin? Lees hier haar voorstel blog

#klaarvoorvertek #wereldreis #wereldreismetkinderen

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.