Camptoo – De Airbnb on wheels!

Droom jij van een roadtrip met je gezin maar zie je het niet zitten om zelf een caravan of camper aan te schaffen? Camptoo is de oplossing!


Airbnb on wheels De meeste campers en caravans staan 48 weken per jaar stil. Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Via Camptoo is het mogelijk om in contact te komen met de eigenaren van deze voertuigen en rechtstreeks bij de eigenaar te huren.

Van VW busje tot luxueuze alkoofcamper Camptoo beschikt over een gevarieerd aanbod van meer dan 200 campers en caravans in Nederland en enkele in het buitenland. Zo kun je bij Camptoo kiezen uit kleine/grote (sta)caravans, alkoofcampers, buscampers en

(semi-)integraalcampers – geschikt voor 1-7 personen, lekker back-to-basic óf juist van alle gemakken voorzien.

Hoe werkt het? Op de website www.camptoo.nl kies je een camper of caravan uit die bij jouw reisplannen past. Je kunt hierbij filteren op bijvoorbeeld ophaallocatie, aantal en type bedden, prijs per nacht en voorzieningen zoals een keukenblok, douche en toilet. Heb je iets interessants gevonden, dan kun je vragen stellen aan de verhuurder of direct een reservering doen. Zodra de verhuurder akkoord is met jouw verzoek, voltooi je de aanvraag met een verificatieprocedure door je rijbewijs up te loaden. Camptoo checkt hierbij jouw identiteit en controleert op de geldigheid van je rijbewijs en BKR registraties. Vervolgens doe je een aanbetaling van 50% (tot maximaal €400,-) met iDEAL of je creditcard. De restbetaling voldoe je acht weken voor aanvang van de reis. De eigenaar wordt pas uitbetaald zodra jij de camper of caravan hebt opgehaald. Zo ben je altijd gegarandeerd van een voertuig. Om de betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, hanteert Camptoo een strenge selectieprocedure voor aanbieders van campers en caravans en wordt ieder voertuig gecontroleerd en schoon uitgegeven. Met Camptoo zijn zowel huurders als verhuurders goed verzekerd; een veilige kampeerervaring staat voorop!

Zie je zo’n caravan of campervakantie wel zitten? Check dan snel de site van Camptoo!


#autovakantie #Camper #roadtrip

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.