Africa by Light in de Beekse Bergen

Tot en met 22 januari 2017 kun je in de Beekse Bergen genieten van een uniek evenement; Africa by Light.

Africa by Light is een lichtshow die je zelf al wandelend aflegt. Langs de paden van de wandelsafari verschijnen er honderden Afrikaanse en fantasierijke lichtobjecten.Vorig jaar is Africa by Light voor het eerst georganiseerd en wegens groot succes, dit jaar herhaalt.

Fantasy Square

Je begint en eindigt de wandeling op het winterplein Fantasy Square. Op dit gezellige plein vind je verschillende eettentjes en een grote verwarmde tent. In deze tent vind je naast een kunstschaatsbaan ook een gezellige horeca gedeelte waar regelmatig een optreden wordt gegeven door een heuse ijsprinses. Verschillende besneeuwde kerstbomen en sneeuwpoppen zorgen voor een gezellig decor. Aan het einde van de avond vindt in de buurt van het Fantasy Square een lasershow plaats die je zeker niet mag missen!


Africa by Light: de wandeling

Africa by Light ontdek je via een wandelroute van ongeveer 2,5 km door het park. Langs de paden staan de meest prachtige lichtobjecten. Je kijkt echt je ogen uit en ook onze kinderen vonden het helemaal geweldig. Doordat het natuurlijk donker is, realiseer je je niet dat je eigenlijk in een dierentuin loopt. Toch zijn er een paar (nacht)verblijven waar je even binnen kunt kijken zoals bij de olifanten en de apen. Halverwege vind je nog een gezellig plein met horeca tentjes en een kampvuur. Hier kunnen kinderen marshmallows roosteren boven het vuur. Deze vuurtjes zijn ook ideaal om even op te warmen want tijdens het wandelen kan het behoorlijk koud worden (tip, kleed je warm aan!).

Algemene info

Africa by Light is deze winter van 9 december tot en met 22 januari op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 – 21.00 uur te beleven in Safaripark Beekse Bergen. In de kerstvakantie zijn ze alle avonden geopend. Kaarten kosten € 15 voor volwassenen,  € 12 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar en kinderen tot en 2 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten kun je hier bestellen.

#AfricabyLight #BeekseBergen #dierentuin #Kerstvakantie

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.