Ā 

5 super handige tips voor een dagje strand!

Ik ben fan van het strand en de zee maar houd niet zo van zand šŸ™‚ Niet de beste combi voorĀ een dagje strand hoor ik je denken. Gelukkig zijn er een paar kleine trucjes die een dagje strand voorĀ mij als ā€˜anti-zand liefhebberā€™, nĆ©t iets makkelijker maken. Ā Omdat ik vast niet de enige ben,Ā  hierbijĀ 5 super handige tips voor een dagje strand!


1. Neem een oud hoeslaken mee

Neem een oud hoeslaken mee naar het strand en zet vier dingenĀ in de hoeken zodat de randen omhoog blijven staan.Ā Ideaal als een soort ā€œboxā€ voor kleine kindjes en je houdt het zand buiten boord!


2. Talkpoeder om zand te verwijderen

Handen of voeten vol met plakkerig zand? Strooi er een beetje talkpoeder overheen. Talkpoeder absorbeert water waardoor je het zand er zo afschudt.

3. Bevries een paar waterflesjes

Leg de avond van te voren een paar waterflesjes in de vriezer. Op die manier kun je ze gebruiken als koelelementen in je tas Ć©n je hebt lekker koud drinkwater!

tips voor een dagje strand bevroren water

Leg de waterflesjes een avond van te voren in de vriezer


4. Stop je waardevolle spullen in een luier

Het ziet er misschien een beetje gek uit maar een luier is de ideale verstopplek voor je waardevolle spullen. De meeste dieven zullen het risico niet willen nemen dat er misschien tĆ³ch een andere inhoud inzit šŸ˜‰

5.Ā Telefoonbeschermer

Een leeg boterhammenzakje zorgt ervoor dat zand en spatwater niet bij je telefoon komen terwijl je het touchscreen nog steeds kunt gebruiken. Handig!

tips voor een dagje strand telefoonhoesje

Boterhammenzakje als telefoonhoesje


Heb je zelf nogĀ tips voor een dagje strand? Laat het ons weten door middel van een reactie hieronder!

#dagjestrand #tips

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

Ā