4 dagen weg tijdens de lerarenstaking!

Het zal je niet ontgaan zijn, 30 en 31 januari is er weer een onderwijsstaking en zijn veel scholen dicht. Toen ook onze school gisteren mailde 2 dagen dicht te zijn, dacht ik: Mooi! Een kans om legaal 4 dagen buiten een vakantie weg te gaan :-)! Een kleine zoektocht leverde een appartement aan een piste in het Zwarte Woud in Duitsland op. Slechts 690 km van Utrecht en prima pistes voor kinderen. Wil jij ook nog een paar dagen weg tegen een veel gunstiger tarief dan in bijvoorbeeld de voorjaarsvakantie? Hier een aantal opties met aankomst op donderdag.


In eigen land


1. Landal Hoog Vaals

Geniet van het bourgondische leven in Zuid-Limburg en bezoek het drielandenpunt. Landal Hoog Vaals is prachtig gelegen en heeft o.a. een indoorspeelparadijs. Een 6 persoons bungalow met drie slaapkamers met aankomst op donderdag 30 januari kost €301,85 voor 4 nachten.2. Landal De Reeuwijkse Plassen

Midden in het waterrijke Zuid-Holland vind je het nieuwe Landal park de Reeuwijkse plassen. Het park heeft o.a. een overdekt zwembad en natuurspeeleiland. Breng een bezoekje aan de kaasstad Gouda of het Vogelpark Avifauna. Een 6 persoons waterwoning met drie slaapkamers met aankomst op donderdag 30 januari kost €279,85 voor 4 nachten.


3. Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Lekker even uitwaaien aan zee? Landal Resort Ouddorp Duin ligt op de grens van van Zuid-Holland en Zeeland. In de omgeving vind je pittoreske dorpjes als Ouddorp en Middelharnis en mooie natuurgebieden. Een 6 persoons villa met drie slaapkamers met aankomst op donderdag 30 januari kost €325,45 voor 4 nachten.


Dit is slechts een kleine greep uit het beschikbare aanbod, voor de volledige lijst met Landal accomodaties met aankomst op donderdag 30 januari klik je hier.


Naar de sneeuw!


Nog even oefenen voor de voorjaarsvakantie of gewoon lekker een paar dagen sleeën in de sneeuw? Het kan op verschillende plekken in Duitsland!


1. Feldberg

Op slechts 690 km van Utrecht midden in het Zwarte Woud vind je het skigebied Feldberg. 26 km pistes verdeeld over zestien afdalingen, van de blauwe 'Familienabfahrt' tot de zwarte 'Weltcupstrecke'. Momenteel ligt er slechts 17 cm sneeuw dus hopelijk valt er de komende twee weken nog wat bij (zoals het er nu uitziet dit weekend al!) En zo niet, je kunt er ook prachtig wandelen! Accomodaties in Feldberg vind je hier.


2. Sauerland

Op zo'n 300 km van Utrecht vind je de bekende skigebieden Winterberg en Willingen. Van alle skigebieden in het Sauerland zijn dit de grootste en bekendste. In Winterberg vind je moderne stoeltjesliften en een gezellig en levendig dorp met veel winkels, restaurants en bars. Willingen wordt vaak gezien als het kleine broertje van Winterberg maar heeft wel de langste afdalingen van het Sauerland. Ook is het hier vaak rustiger dan in Winterberg. Beschikbare accomodaties in Winterberg vind je hier en voor Willingen kijk je hier.Gaan jullie weg tijdens de onderwijsstaking? We horen het graag in de comments hieronder!

Schrijf je in

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Vind je volgende vakantie

Advertenties

© 2020 by Kids op Reis. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com