Over ons

Kids op Reis wil het startpunt zijn voor ouders die graag samen met hun kinderen, het beste willen verkennen dat de wereld te bieden heeft. Denk hierbij aan bestemmingen ver weg maar ook dichterbij huis, luchtvaartmaatschappijen, hotels, restaurants en (reis)producten.

Kids op Reis staat open voor samenwerkingen met verschillende bedrijven en organisaties. Samenwerken kan op een aantal manieren. Denk aan het reviewen van producten, het organiseren van winacties, het bezoeken van restaurants of accomodaties of het maken van persreizen. Voor het aanvragen van samenwerkingen of het inzien van onze mediakit, kun je contact opnemen via christel@kidsopreis.com

Bezoekers

+15.000 per maand

Social Media Fans

+10.000 

Locaties

69 % Nederland 

21%  België

Meet The Team

Christel van Hoof

Eigenaar

Het reizen over de wereld is mij met de paplepel ingegoten en dit reisvirus is niet rustiger geworden toen wij zelf kinderen kregen (Thomas 2010 Nina 2012 en Thijmen 2015). Al sinds ze een paar maanden oud zijn, reizen we zowel binnen als buiten Europa met ze naar de mooiste plekjes. Mijn enthousiasme voor reizen hoop ik via deze website met jullie te delen!

Judith Dalm -Plug

Gastblogger

Ver weg of dichtbij, het maakt mij niet uit, nieuwe plekken ontdekken is iets wat ik het allerliefste doe! Samen met man Mark en onze zoons Senn (2010) en Tijs (2014) trekken wij er graag op uit. Onze favoriete bestemming is Groot-Brittanië, waar ik mijn enthousiasme graag met je deel via mijn blogs op deze site. Maar ik schrijf ook graag over ons bezoek aan andere bestemmingen. Wij worden nog vaak verrast door de mooiste plekken in eigen land of Europa!  

Jouw naam hier?

Gastblogger

Bij Kids op Reis staan we altijd open voor enthousiaste gastbloggers. Houd jij van reizen met kinderen en lijkt het je leuk jouw tips te delen met andere ouders? Stuur een mail naar christel@kidsopreis.com

Op Kids op Reis vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor het plannen van jullie volgende vakantie met kinderen. Zowel in Europa als daarbuiten loodsen wij graag naar de mooiste plekjes! Al onze artikelen zijn geschreven door ouders, omdat wij als geen ander weten hoe het is om te reizen met kinderen! 

Neem contact op via info@kidsopreis.com

© 2020 by Kids op Reis.