Favoriete producten

Wat is nou de fijnste reistas en welke drinkbeker voor onderweg lekt niet. Hieronder en overzicht van 6 reisproducten die ik zelf gebruik en groot fan van ben! Ken jij fijne reisproducten die zeker niet mogen missen tussen deze toppers? Stuur een mailtje naar info@kidsopreis.com en vertel erbij waarom dit product zo fijn is. 

Schermafbeelding 2020-02-07 om 09.46.02.

"Deze tas is echt een van onze beste investeringen. Hij is niet goedkoop maar gaat nu al ruim 6 jaar (inclusief een wereldreis van 4 maanden) mee op vakantie. Het fijne is dat je hem plat op de grond kunt openklappen en er dan 2 compartimenten zijn. Je bagage is hierdoor super overzichtelijk. Daarnaast is hij licht en door zijn zachte buitenkant kun je hem makkelijk opbergen als je hem niet gebruikt. Je hebt ze in verschillende formaten van S tot L. Wij hebben zelf 2 x een L en 1 S (=handbagage).

Schermafbeelding 2020-02-07 om 10.11.18.

"Toen wij op wereldreis gingen, kregen alle drie de kids van oma een CamelBak drinkfles. Alle drie in een verschillend printje. De fles is gemakkelijk in gebruik, lekt niet, is eenvoudig schoon te maken (volledig demonteerbaar) en heeft geen losse dop die kwijt kan raken.Vullen en drinken maar!"

Schermafbeelding 2020-02-07 om 10.11.18k

"Ik ben bij ons thuis 'chef paspoort'. Vooral omdat ik het een fijne gedachte vind dat we ze zeker bij ons hebben :-). En om dat nog iets makkelijker te maken, stop ik alle 5 de paspoorten in deze fijne paspoorthouder. Naast paspoorten zitten er ook handige vakjes in voor verzekeringspasjes en los geld plus hij is groot genoeg om ook boardingpassen in op te bergen. O ja, ook de vaccinatieboekjes stop ik er altijd nog in. Lekker makkelijk alles bij elkaar :-)

Schermafbeelding 2020-02-07 om 10.31.45.

"Ik hou van peuters die op eigen houtje de wereld ontdekken, maar op een vliegveld of in de stad heb ik ze toch liever bij me in de buurt :-) Dit polsbandje was de perfect oplossing voor onze avontuurlijke Thijmen. I.p.v. aan zijn pols, maakte wij het vast aan zijn rugzakje. Zo zat hij voor zijn gevoel niet "vast", maar kon hij niet verder dan 1,5 meter bij ons vandaan".

Schermafbeelding 2020-02-07 om 10.39.16.

"Kids op bed en jullie nog gezellig een wijntje voor de tent, caravan of op het balkon. Maak het nóg gezelliger met deze flessenlamp. Je tovert er een lege wijnfles mee om tot een kleurrijke lamp. Van gewoon witlicht tot 6 vrolijke kleuren. Geen gedoe met kaarsjes die uitwaaien en je laadt hem eenvoudig op met een usb kabeltje. "

Schermafbeelding 2020-02-07 om 11.27.21.

"Zet mij op een boot in de golven en binnen no-time hang ik over de railing. Omdat de meeste pilletjes tegen reis- en wagenziekte erg slaperig maken, ben ik polsbandjes gaan proberen. Geloof het of niet, het helpt. De vraag blijft natuurlijk of de werking tussen je oren zit of dat de bandjes echt daadwerkelijk helpen maar hoe dan ook, de misselijkheid is een stuk minder! Je het ze in kinder en volwassenen variant. "

© 2020 by Kids op Reis. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Neem contact op via info@kidsopreis.com